Kjære sangglade Berlevågkvinns!

I Mars 2023 legger jeg ut på turné nordover, med konserten «Tuned in – korspor med Sibeth». Jeg følger pappa Trygves korspor – samtidig som jeg med egen musikk tråkker opp egne. Jeg skal samarbeide med lokale dame- og blandakor på Solfestuka i Longyearbyen, i Rognan, Alta og Tromsø.

Jeg vil til Berlevåg også! Vi har visstnok mannsstemmer som kan bli med, men jeg blir fortalt at det ikke finnes nok Sopran og Alt stemmer til å få til et blandakor?

Så nå etterlyser jeg dere, damer!

Musikken er det jeg kaller «Pop med mening», og plata Tuned in ble produsert av Tobias Fröberg (bl a Ane Bruns produsent) og kom ut i fjor.

Den kan dere høre her:
Tuned in album:
Spotify:
https://spoti.fi/3wlDhDy
Tidal:
https://bit.ly/3yYORnM
You Tube:
https://bit.ly/2Xa8taY

Her er en snutt fra «Tuned in – mer enn et plateslipp» i fjor, så dere kan se meg på scenen:

Kor arrangementet blir snertent og catchy, skrevet av Jon Fylling. Her er et eksempel på hva han og Chorus Novus på Rognan gjorde med en Moddi låt:

Alle korene får arrangementene ila høsten, så det kan øves inn før bandet og jeg kommer for å øve sammen med dere, dagen før konserten i Mars.

Kvitbrakka har bevilget overnatting, så nå mangler jeg bare koret!

Hvis du vil høre mer, så snakk gjerne med meg når jeg er i Berlevåg og holder konsert med Scene Nord 24.8. eller kontakt meg på sibeth@online.no

Dette må vi da kunne få til?