Kinoliste for september måned

Vi starter måneden med nyinnspillingen av Olsenbanden, dette er med nye skuespillere (måtte nesten det), jeg synes den ser bra ut på klippene som er kommet ut. Olsenbanden i ny drakt, men med samme agendaen som i orginalen. Jeg tipper at Benny i dagens situasjon nok måtte fylle for mer enn en femmer når det kom til drivstoff på bilen. I Denne filmen skal de forsøke å stjele maleriet Skrik, alt er timet og tilrettelagt, Vi får altså denne filmen i andre helg i september.

Vi fortsetter helgen med Erik Poppe’s versjon basert på en av bøkene til Vilhelm Moberg som hadde en serie om de som utvandret til USA på 1800-tallet. Boken ble først filmatisert i 1971 med Liv Ullman og Max von Sydow i hovedrollene. Filmen Utvandrerne kommer altså samme helg som Olsenbanden.

Når vi nærmer oss siste helg i måneden kommer vi med 2 godbiter til, først filmen Fest hos Albert Åberg som er en god familie/barnefilm passer for de minste, filmen har norsk tale og vi håper dette faller i smak.
Vi avslutter kinomåneden med filmen Krigsseileren, dette er en film laget for å hedre å hylle de norske sjøfolkene som satte sine liv i fare for å hjelpe de allierte under krigen. Her følger vi Kristoffer Joner som sjømannen Alfred og barndomskameraten Sigbjørn som er ute på båten da krigen bryter ut. «Regissør og manusforfatter Gunnar Vikene om Filmen: «KRIGSSEILEREN er laget for å gi nærhet til krigsseilernes innsats og hvilket offer de og deres familier gjorde under andre verdenskrig. Det er nødvendig for å sette i perspektiv den uretten krigsseilerne ble utsatt for etter krigen.»»

Med disse 4 filmene håper jeg at vi klarer å tirre litt publikum til kinoen, det skulle være litt variert og bra filmer her tror jeg.

 

Søndag 11 september kl. 17.00
Olsenbanden
Komedie/familiefilm
Aldersgrense:6 års aldersgrense (tillatt for alle med foresatte).
Spilletid:1 t. 30 min.

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=mH6GRpkMU-k

Søndag 11 september kl. 19.00
Utvandrerne
Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 27 minutter

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=hLdrH8GXqG4

Søndag 25 september kl. 17.00
Fest hos Albert Åberg
Barnefilm/Familiefilm/animert
Aldersgrense: ikke oppgitt
Spilletid: Ikke oppgitt.

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=-5Q-6wPRABo

 

Søndag 25 september kl. 19.00
Krigsseileren
Krigsfilm/Drama
Aldersgrense: 12 år
Spilletid: 2t. 32 min.

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=IjqwsHJv1ks