Berlevåg kino informerer

Berlevåg kino vil ønske alle velkomne til denne helgens kinoer, vi har 2 filmer denne helgen og starter med en barnefilm som heter På fest med Albert Åberg, dette er en animert barne/familiefilm og varer ikke spesielt lenge, 57 minutter og denne har norsk tale.
Så Søndag 25 september kl. 17.00 starter altså han Albert Åberg, det er planlagt flere filmer med Albert.

Videre på kvelden kommer en film nok mange har ventet på, filmen Krigsseileren med Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann i hovedrollen i denne norske krigsdramaet som handler om våre sjømenn som under andre verdenskrig seilte materiell for de allierte styrkene.
REGISSØR OG MANUSFORFATTER GUNNAR VIKENE

 OM FILMEN: «KRIGSSEILEREN er laget for å gi nærhet til krigsseilernes innsats og hvilket offer de og deres familier gjorde under andre verdenskrig. Det er nødvendig for å sette i perspektiv den uretten krigsseilerne ble utsatt for etter krigen.»

Berlevåg kino er klar over at mange ikke har facebook som i tillegg til plakatkassen vår rett ovenfor gamle ulvebruket (Norway Seafood idag) er våre primære reklameplasser for kino.
Men vi forsøker også å bruke Berlevaagnytt, spesielt ved å legge ut månedsprogrammet her men også når vi føler at det er filmer mange ønsker å få med seg.
Vi håper selvsagt at så mange som mulig vil komme på besøk til oss, og har dere noen ønsker på filmfronten må dere gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan se om det lar seg gjøre å få gjennomført.

Litt mer om hva som er i vente på kinoen resten av året så kan vi nevne filmer som Mamma Mø finner hjem, Black Panther 2, Guiden (en Ukrainsk film basert på virkelige hendelser under andre verdenskrig, filmen vil ha ukrainsk tale og norsk tekst), Black Adam, Teddybjørnens jul, Kampen om Narvik (romjulsfilm), og flere andre både barnefilmer og annet, vi håper å få tak på de fleste gode filmene selv om vi bare har kino annenhver helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.