Berlevåg kino inviterer.

 

Denne helgen har vi 2 gode filmer, vi starter på søndag kl. 17.00 med filmen Mamma Mø finner hjem som er en barne/familiefilm som er tillatt for alle og varer i 1t. 5 minutter.
Filmen har norsk tale, og handler om Mamma Mø og vennen kråka som utforsker og opplever livets store mirakler sammen.

Vi avslutter søndagen med filmen Black Adam kl.19.00, som er en superhelt-film i DC-universet, her finner vi Dwayne Johnson eller The Rock som mange kanskje kjenner han som, i hovedrollen som Teth Adams en karakter som har fått gudenes allmektige krefter, etter å ha brukt kreftene til hevn ble

 han fengslet og ble til Black Adam. Etter nesten 5000 år har han gått fra menneske, til myte, til legende. Nå frigitt er han full av raseri og blir møtt av de moderne heltene som danner Justice Society. 

Filmen har fått 12 års aldersgrense (9 år med foresatte) og varer i 2t.

 4 minutter. Filmen har orginal tale og norsk tekst.

Vi håper dette faller i smak, en liten smakebit på hva som kommer fremover av filmer kommer her, vi har booket filmer som Guiden, vi kommer til å ha kinoens dag lørdag 5 november så legg av den dagen da kommer vi med 3 filmer, Myke poter, skarpe klør, See how they run og Bullet proof kommer da, vil komme med mer informasjon ved en seinere anledning, videre kommer Black Panther 2 og det vil komme barne/familie filmer hvor blant annet det er julefilmer.
Vi setter også opp en aldri så liten halloweenfilm dvs, på søndag 30 oktober (ja jeg vet, ikke halloween før 31 oktober), ungdommene ønsket en film så da kommer skrekkfilmen Smile som vil ha 15 års aldersgrense (12 år med foresatte). Avatar 2 kommer i midten av desember, romjulsfilmene er allerede benket inn så bare å holde av litt for dem, da kommer barne/familiefilmen folk og røvere i kardemomme by og den filmen som kanskje mange har ventet lenge på, nemlig kampen om Narvik som endelig skal få sin premiere i romjulen.