Avslutning av årets trimpoengsesong

Torsdag den 27. oktober var det avslutning for Trimpoeng på kommunestyresalen.
Dette er 7. gangen vi kjører sommerrunde av Trimpoeng.

Trimgeneralen oppsummerer årets sesong


Av de 87 påmeldte var det 41 voksne og 4 barn som hadde oppnådd nok poeng til å være med i trekninga om gavekortene og å få deltakerpremien. Deltakerpremien i år var ei termosdrikkeflaske eller en ryggsekk. Gavekortene ble trukket ut på Halbjørg Røstad kr 500, Magne Olaussen kr 500, Tore Sivertsen kr 1000 og Anita Hansen kr 2500.

Der ble det disket opp med kaffe/ brus og nystekte vafler og sjokoladekake. Vi hadde selvfølgelig også oppskåret frukt og twist.

Til sammen hadde alle deltakerne sjekket inn i appen 10.368 ganger og det var delt ut 41.126 poeng i løpet av de 6 månedene.

Av ungdommene hadde Simen Aleksandersen gått flest turer 169 og fått 747poeng.
Wenche Guttorm hadde gått til flest poeng: 3946 poeng og 960 turer, det vil si at Wenche gjennomsnittlig har sjekket inn i Trimpoengappen over 5 ganger hver eneste dag alle de 180 dagene konkurransen varte. Wenche hadde over 1000 poeng mer enn de neste på lista. Fantastisk bra!

Wenche var også den person som hadde gått tur nr. 10.000. Arnt Eirik Hansen hadde sjekket inn på 62 av de 66 postene som ligger rundt Berlevåg, Molvik, Gulgo og Molvik. Wenche fikk blomster, en ekstra termos og en gave og Arnt Eirik fikk 2 kinobilletter som påskjønnelse.

Det var 17 personer som hadde sjekket inn mer enn til 1000 poeng.

Neste år blir vel du også med! 👌🏻

Tekst: Vivian Nilsen foto: Mirjam Hammeren