Junior-Norgesmester i boksing på besøk

{mosimage}Tordis Strand fikk besøk av barnebarnet Vegard på fredag. Det kom godt med nå som sneen begynner å lave ned. Han har vinterferie nå og skal hjelpe litt til hos meg med forskjellige store og små gjøremål. -Også er han akkurat blitt norgesmester i boksing, sier en stolt bestemor.

{mosimage} Det var 8. februar at finalene i juniornorgesmesterskapet gikk. Der vant Vegard finalen i 67kg klassen, også kalt veltervekt.

Nå har jeg vinterferie fra skolen i Hamerfest, og blir å være hos bestemor til tirsdag.

Jeg er jo sønn av Jan Ove Jakobsen og vi har bodt i Hammerfest omtrent hele mitt liv, -men så flyttet da hele familien til Trondheim. Så jeg bokser for bokseklubben B30 i Trondheim. 

Men jeg trives så godt i Finnmark at jeg går nå Bygg og anleggsfag i Hammerfest. Jeg blir gjøre ferdig skolegang deretter er det tilbake til Trondheim for å bokse mere.

Hvordan trener du når du bokser for en klubb og bor på en annen kant av landet? -Vi har en proffbokser i Hammerfest, Kim Jonny Jensen som trener meg. I tillegg trener jeg litt kampsport sammens med Jon Arild som forøvrig ble Verdensmester i Tae Kwondo for noen år siden. Jeg trente endel kampsport før vi flyttet til Trondheim.

-Har du noe proffkarriere i tankene? Nei, det vet man ingenting om ennå, -jeg er bare 16 år.

 

Vi i berlevaagnytt.com gratulerer både Vegard og bestemor Tordis med resultatene i juniornorgesmesterskapet.

Klikk her for å se resultatene.