Kinoliste for Januar

Velkommen til nytt kinoår, vi har mye god film planlagt dette året men vi starter januar med en reprise av filmen Kampen om Narvik, den hadde vi veldig godt besøk på i romjula, vi håper det er flere som ønsker å komme på denne gang også, kanskje det er noen som ikke rakk det i romjula, eller glemte det av og da er det fullt mulig nå på søndag. Det kan jo også være at man bare har lyst å se den en gang til, det går fint an det også.

Siden dette er en litt spesielt oppsatt film så blir det også kino 2 helger på rad, så vi fortsetter etter kampen om Narvik med filmen M3gan som er en thriller, her møter vi Gemma som er en robotingeniør og hun er verge for sin niese Cady, hun ser muligheten for å få testet ut sin nyeste oppfinnelse en robot kalt M3gan, denne har en kunstig intelligens og er laget for å være en kompanjong og lekekamerat. M3gan utvikler et noe overdrevent overbeskyttelse av Cady og så får vi se hva som skjer.
Til slutten av måneden kommer det 2 filmer, dvs … jeg blir å kjøre den ene 2 ganger.

Da åpner vi med filmen Gulliver er tilbake, dette er en ukrainsk tegnefilm og vi kjører den først med norsk tale og norsk tekst, onsdagen etter så kjører jeg altså filmen med ukrainsk tale og norsk tekst.
Filmen følger historien til Gulliver, kongen av lilliputt som ble reddet av Gulliver, de forventer en kjempe men oppdager at Gulliver er av helt normal størrelse. Kongen dømmer Gulliver til døden for å utgi seg for å være Gulliver, han klarer å rømme men lover å kjempe mot Blefuscu for å bevise at han er den han påstår han er. Han må vise at han er en kjempe i hjerte og mot og ikke bare fysisk størrelse.
Etter Gulliver (søndagen) så kjører vi filmen Whitney Houston – I wanna dance with somebody som følger artistens liv frem til hennes død, jeg tipper vi som vokste opp på 80-tallet har et kjært minne om sangene hennes.

Jeg håper at det var noen fristende filmer denne måneden, var litt slapp liste å velge fra men jeg tror jeg har valgt de beste for januar måned.

Søndag 8 januar kl. 19.00
Kampen om Narvik
Krigsfilm
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 49 minutter
Norsk tale og norsk tekst.
Søndag 15 januar kl. 19.00
M3gan
Thriller/Sci-Fiction/Horror
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 41 minutter
Orginal tale (engelsk), Norsk tekst.
Søndag 29 januar kl. 17.00
Gulliver er tilbake
Animert/familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: 6 år (Alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 30 minutter.
Norsk tale/Norsk tekst.
Søndag 29 januar kl. 19.00
Withney Houston – I wanna dance with somebody
Drama/Biografisk/Musikkfilm
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 26 minutter.
Orginal tale (Engelsk) og norsk tekst.
Onsdag 1 februar kl. 17.00
Samme som på søndag 29 januar men med Ukrainsk tale og norsk tekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.