Tiden med kiosk i Berlevåg over?

I den senere tid har det versert en del rykter angående fremtiden til Narvesen i Berlevåg og etter at åpningstider ble innskrenket og siste kjøpmann plutselig pakket og forlot Berlevåg, sjekket vi status hos Reitan Convenience som eier Narvesen konseptet og har hatt franchisetagere til å drifte i Berlevåg.

Legger ned drifta i Berlevåg

Salgs- og driftssjef Bente Pedersen svarer på henvendelsen vår når vi spør om Narvesen fremtid.

-Det stemmer at Narvesen i Berlevåg blir lagt ned. Det syns vi er veldig leit, for vi har vært en del av lokalsamfunnet i over 40 år. Dessverre har vi mistet mye av kundetrafikken den siste tiden og derfor er det ikke holdbart å drive kiosk lenger. Butikken har siste åpningsdag 27. februar.

Tirsdag 24.januar var en av sakene i formannskapet en søknad om serveringsbevilling, hvordan har dette seg?

-Det at nyheten om nedleggelse kommer nesten samtidig som søknaden om serveringsbevilling blir tatt opp er tilfeldig.

Mange har vært bekymret angående medisinutsalget. Hva skjer med dette?

-En annen lokal aktør vil nå ta over medisinutleveringen.

40 år i Berlevåg. Hva tenker Dere om å avslutte i Berlevåg?

-Som sagt syns vi det er veldig kjedelig at vi ikke skal være en del av lokalsamfunnet i Berlevåg lenger og vil takke alle fantastiske kjøpmenn, selgere og ikke minst kunder vi har hatt i årenes løp.

Siste åpningsdag den 27.februar, er det fortsatt mulighet å drive kiosk, om ikke Narvesen, i Berlevåg?

Vi vil gjerne at det skal fortsette å være kioskdrift i Berlevåg. Så om det er noen som vil fortsette å drive dette som en lokalkiosk utenfor Narvesen-merkevaren, er det bare å ta kontakt med meg, avslutter salgs- og driftssjef Bente Pedersen.