Kinolista for Juni

SkjultVi starter måneden med en aldri så liten norsk skrekkfilm som heter Skjult som vi kjører mandag 1 juni kl. 20.00 så husk at vi kjører denne filmen på mandag og ikke søndag som vanligvis er kinodag her i Berlevåg.

Fast & FuriousSøndag 7 juni kl 20.00 fortsetter vi med en fartsfylt actionfilm som heter Fast & Furious som er en fortsettelse av den første filmen med Vin Diesel. Vi fortsetter søndag 14 juni kl. 18.00 med en komedie/familiefilm som heter Hanna Montana: The movie hvor vi følger Miley Stewart som strever med å kombinere skole, venner og sin Hannah Montana The moviehemmelige popstjerne identitet. Kl. 20.00 på samme kveld kjører vi actionfilmen Grand Torino som er laget av Clint Eastwood og han har også hovedrollen i denne filmen.
21 juni kl. 20.00 kjører vi en god actionfilm som heter X-men origin: Wolverine hvor vi får wolverines opprinnelse kjent fra dem andre filmene om X-men.
Onsdag 24 juni kl. 20.00 kjører vi filmen Marley anGran Torinod me som er en komedie/kjærlighets film med Owen Wilson og Jennifer Aniston som Marley og Jenny.
Vi avslutter juni-måneden med filmen actionfilmen Engler og demoner som egentlig er forløperen til X-men origin: Wolverinefilmen Da Vinci koden, her følger vi Tom Hanks i rollen som Robert Langdon i kampen mot Illuminati denne filmen kjører vi søndag 28 juni kl. 20.00.
 

Velkommen til en flott kinomåned for Berlevåg kino. Engler og demoner

Vennligst hilsen oss på kinoen. 

  Marley and me