Ett bedre tilbud bare…

Berlevaagnytt fikk tilsendt en mail fra initiativtagerne til innsamlingsaksjonen på helsesenteret, som vi legger ut her da det var ett ønske om å forklare litt mere rundt aksjonen som var satt i gang. 

"Vil med dette oppklare noen saker som ser ut til å være missforstått.

 Vi er ansatt i kommunen, men ønsker som privatpersoner å kunne gi pasienter og beboere et noe bedre tilbud enn det de har i dag. Vi ønsker med dette å gjøre det klart at det er Elisabeth Pedersen og Anne Jorunn Fredriksen som står bak dette og IKKE Berlevåg kommune.

Rådmannen og og pleie/omsorgsleder er overhodet ikke delaktig i denne aksjonen, men vil på lik linje med andre lag, foreninger, bedrifter og private få skriv med ønske fra oss om å bidra. Som det det tidligere ble skrevet på Berlevågnytt, så vil pengene være kjærkomne og vil bli brukt til å gi beboerne på Helsesenteret ytvidet og bedre tilbud. Det er en stor TV med gode høytalere og høretelefoner som var det primære for denne innsamlingen, men vi har også andre ideer som vi ønsker å kunne realisere.
 
Vi vil ikke skape noen debatt rundt dette, kun være med på å bidra med en god gjerning for våre eldre og de som er syke. Kommunen bidrar med mye bra, men vi ser med dette at vi kan tilrettelegge med litt ekstra på egen hånd.
Når vår ideer er satt ut i livet, ønsker vi at Berlevågnytt skal gi Berlevåginger fyldig dekning om hva som er gjort for pengene.
 
Gi med godt hjerte, pengene kommer våre egne og kanskje oss selv til gode.
 
Hilsen Elisabeth Pedersen"

Les mere her om saken: