Tomme tanker i Berlevåg

{mosimage} Fredag formiddag sto en Statoilbil med henger klar i Berlevåg til å hente 36000 liter olje fra anlegget ute på Dampskipskaia, og det som nå er igjen i anlegget i følge Harald Richardsen i NorLines Reisebyrå, er 4000 liter.

– BunkerOil som har overtatt anlegget og skal flytte den tomme tanken som står på Berlefisk, har vi ikke hørt noe fra sier han.


Fredag formiddag sto en Statoilbil med henger klar i Berlevåg til å hente 36000 liter olje fra anlegget ute på Dampskipskaia, og det som nå er igjen i anlegget i følge Harald Richardsen i NorLines Reisebyrå, er 4000 liter.

– BunkerOil som har overtatt anlegget og skal flytte den tomme tanken som står på Berlefisk, har vi ikke hørt noe fra sier han.

{mosimage}Siste sjanse på en stund?
Ved Dampskipskaia lå "Magna" å ventet på å fylle. De hadde allerede ventet litt og med 7000 liter igjen å tømme ble det enda litt venting for Remi Småskjær og Paul Kjærran som vi møtte på kaia.
– Det er for jævlig det her og det er bare å sette kroken på døra snart. Nu e det ikke oljefylling etter de siste 4000 literne med bunnslam er forsvunnet. Er vi heldige unngår vi problemer, men vi er spente. Olje må vi ha, sier Paul.

2 timer
– Det tar vel ett par timer, forteller sjåføren på Statoilbilen, som 30 minutt etter vi knipset bildene var ferdig med sitt oppdrag i Berlevåg og forlot plassen med 36000 liter på tank.

Hva som nå skjer får vel tiden vise. Richardsen på NorLines Reisebyrå Edv. Fjærtoft AS skal drifte anlegget for BunkerOil når dette er oppe å går, men pr. nå viste ingen når ting var på plass.

Se tidligere saker:

{mosimage}