Nært forestående reperasjon?

{mosimage}Ny skade på grunn av luftboblene under gulvbelegget i Ishavshallen?

Siden oppstarten på begynnelsen av -80 tallet er det gjort ett skifte av dekke inne i hallen. Dette skjedde etter at fuktskader ødela dekket. Dårlig drenering rundt bygget forårsaket store vannlekkasjer inn under dekket.

Nå er det igjen på tide med en utbedring, og man kan tilskrive minst tre skader til de store luftboblene som er stedvis inni hallen. Under Romjulscuppen -08 endte det med en alvorlig kneskade for én av deltagerne.

Skadet på badminton
{mosimage}Sist ut med skade er Kati Leinonen som under badmintontreningen sist uke kom til å tråkke over/forkjært rett på en slik boble som gir ganske mye etter.
– Det er heller ikke første gang, det samme skjedde meg for ganske nøyaktig ett år siden, sier Kati. Da tråkka jeg kraftigere over og var ute fra trening i flere måneder.

Skal utbedres
Arild Hammeren på Berlevåg Kommune forteller at gulvet skal repareres og at de nå er inne en fase der det blir sett på forsikringer(etter siste jobben), priser, tidspunkt og lignende. – Jeg kan iallefall si at på nåværende tidspunkt at hallen ikke vil bli stengt med det første. En mulig løsning er at vi får skjært ut de største skadene for å
midlertidig reparere disse, sier Hammeren.