Berlevåg kino informerer

Vi har noen gode nyheter her på kinoen, først og fremst vil jeg si at vi har 2 gode filmer å vise på søndagen, vi starter kl.17.00 med filmen Ellos Eatnu – La elva leve, dette er en dokumentarisk dramafilm som tar for seg demonstrasjonene mot det planlagte vannkraftverket i Alta. Dette er en film med dype konflikter, om et ungt menneskes mot i kampen for samiske rettigheter i en av de viktigste begivenhetene i samisk og norsk historie.

Kl. 19.00 eller litt over, så kjører vi filmen A man called Otto som er en amerikansk versjon av filmen En mann ved navn Ove, i denne amerikanske versjonen treffer vi Tom Hanks som Otto, en gretten gammel gubbe som ikke ser meningen med livet etter tapet av kona, helt til en livlig ung familie flytter inn i nabolaget. Tom Hanks er jo kjent fra mange filmer og har en god og lang skuespillerkarriere bak seg.

Så to gode filmer denne søndagen og absolutt ingen grunn til å sitte hjemme og kjede seg.

Den andre gode nyheten vi kan bringe er at 2 flotte og flinke eks-kioskdamer har lyst til å utvide tilbudet litt, så de ønsker å starte opp en kinokiosk sånn litt på fritiden sin, overskuddet tenker de å la gå til gode formål her i Berlevåg. De vil begynne litt forsiktig så får vi se hva som skjer etterhvert. Dette har kommet istand rimelig kjapt etter en aldri så liten prat om det at vi har mistet (iallefall etter februar) Narvesen slik at det vil være vanskelig for folk å kjøpe seg noe kinogodter å ha på filmene.

Uansett er dette gode nyheter og de ønsker bare å gjøre kinoopplevelsene så mye bedre og de starter med dette allerede nå på søndagen.

 

Søndag 12 februar kl. 17.00
Ellos Eatnu – La elva leve
Drama/dokumentarisk
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 2 min.
Søndag 12 februar kl. 19.00
A Man called Otto
Drama/Komedie
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 5 min.