Gode nyheter for Ishavshallen

{mosimage}Prognosene for idrettshallen og reperasjonen av det skada gulvet ser ut til å være bedre enn først antatt.

– Det har lenge vært jobbet med løsninger basert på utviklingen av bobler under gulvdekket i Ishavshallen, og vi har fryktet at det ville bli en kostbar affære å få ordnet, men nå som vi har skjært opp flere av plassene, kan vi bare konstatere at det ser mye lysere ut, sier Arild Hammeren.

Prognosene for idrettshallen og reperasjonen av det skada gulvet ser ut til å være bedre enn først antatt.

– Det har lenge vært jobbet med løsninger basert på utviklingen av bobler under gulvdekket i {mosimage}Ishavshallen, og vi har fryktet at det ville bli en kostbar affære å få ordnet, men nå som vi har skjært opp flere av plassene, kan vi bare konstatere at det ser mye lysere ut, sier Arild Hammeren.

Vi var med opp å tok noen bilder sammen med Bjørn Strandli som drev på med å fjerne restene etter det gamle belegget der det er oppstått store luftlommer under. – Det er helt tørt under her, ser det ut som, men sopp på én av plassene viser at det har vært fukt her, sier Strandli.

– Vi har nå skjært opp 5-6 av de værste plassene og driver med å rengjøre hullene så det kan fylles på ny masse, og pr. nå er 1/3 av hallen stengt inntil denne reperasjonen er gjort. Jeg kan love at Idrettshallen skal være åpen og tilgjengelig for de som vil benytte den til trening i sommermånedene, sier Hammeren.

– Nå går vi inn i en periode med 14 dagers stenging av bassenget også, dette for å gjøre nødvendig vedlikehold på dette, men også bassenget skal være mulig å benytte. Det er ønskelig at de som driver idrett skal kunne gjøre det hele året i Berlevåg Kommune, sier Hammeren.

– Positivt å høre at disse to stedene bli mulig å benytte i sommer, forteller Jan og Bård i svømmegruppa, som begge benytter bassenget mye og også driver med andre idretter i hallen.

{mosimage}