Villmannskjøringen fortsetter..

{mosimage}Etter to helger med episoder som til alt hell har gått forholdsvis bra, ser det ut til at dette ikke er tilstrekkelig til å ta lærdom av.

Torsdag kveld/natt endte ferden for en sjåfør langt utfor veien, mellom vestre og østre Risfjord. Bremsespor og sporene ut av veien vitner om stor fart… igjen.

Etter to helger med episoder som til alt hell har
gått forholdsvis bra, ser det ut til at dette ikke er tilstrekkelig til
å ta lærdom av.

Torsdag kveld/natt endte
ferden for en sjåfør langt utfor veien, mellom vestre og østre
Risfjord. Bremsespor og sporene ut av veien vitner om stor fart…
igjen.

{mosimage}Samme bilen som sto "parkert" i Risfjordene ble observert i høy fart i Berlevåg tidligere på dagen, så det kom ikke overraskende på de som observerte bilen da, at det var samme som var innblandet i utkjøringen.

Grisekjøring i Berlevåg
Mailboksen til Berlevaagnytt får stadig inn nye tips om det som betegnes som grisekjøring i sentrum, og i siste avsnitt skrives: – Hvis ikke farten senkes så er det vel bare et spørsmål om tid før det går liv her i Berlevåg.

 At det virker som enkelte oppnår heltestatus etter å ha gått fra alvorlige ulykker med småskrammer, betyr det ikke at alle er like heldige. Politiet har dessverre ikke vakt hele tiden i Berlevåg, men man ser at når de har vakt så blir folk tatt, ref. sist helg med antatt promillekjøring og høy fart.

Resten av mailen forteller om hoderystende kjøring:

"I går kveld (red: onsdag 17.juni) var det kappkjøring fra bebyggelsen og østover av en grønn og en svart bil, det gikk så fort at det var nesten umulig og se fargen. Veien til flyplassen brukes også til kappkjøring noe jeg fikk oppleve i går kveld, når bilen passerte meg var det som om det var en stor trailer hadde pasert meg i forhold til luft trykket." 

Skal vi oppleve en dødsulykke i Berlevåg før tiltak gjøres?