Kinolista for Juli

DragejegerneVi starter 5 juli kl. 18.00 med  en familiefilm som heter Dragejegerne og er animert og med norsk tale og har 7 års aldersgrense,  her møter vi Solveig som vil hjelpe onkelen sin med å jage en drage fra kongeriket. Vi fortsetter med en action/thriller den 5 juli kl. 20.00 som heter Knowing hvor vi Knowingmøter Nicolas Cage i hovedrollen som en professor som snubler over noen fryktelige spådommer om fremtiden og hans kamp for å forsøke å hindre at dem blir virkelighet, denne filmen har 15 års aldersgrense.

 


Den 12 juli kl. 20.00 kommer Star Trek hit til Berlevåg, dette er en Sci-Fiction film hvor vi møter en ung Kaptein Kirk, Spock og Star Trekresten av mannskapet om bord på USS Enterprise på sin jomfrutur  drar ut på nye spennende oppdrag, denne filmen har 11 års aldersgrense.
Under Sommer i Berlevåg så har vi vært så heldig å få Harry Potternorgespremiere på filmen
Harry Potter og halvbrorsprinsen som er en eventyrfilm om trollmannen Harry Potter og hans fortsatt kamp mot Voldemort og hans liv på Galtvort skolen for trolldomskunst, vi kjører denne filmen første gang på Fredag 17 juli kl. 20.00 og igjen på Søndag 19.juli kl. 20.00, Harry Potter har 11 års aldersgrense.
Vi avslutter den 26.juli kl. 20.00 med filmen
Transformers: De beseirede slår tilbake, dette er en action/sci-fiction film med kamp om jorden mellom autobotene og decepticons.
TransformersDenne filmen har 11 års aldersgrense.

Dette er programmet for juli måned og jeg håper dere blir fornøyde med dette, vi her på kinoen vil ønske dere alle en god kinosommer og håper å se dere på besøk iløpet av sommeren.