Nytt rulleskøytedisco i Berlevåg

Kulturbryggeriet har fått 40.000 av Norsk musikkråd til Rulleskøyte Disko. Derfor gjentar vi suksessen fra sist. Det blir igjen Rulleskøyte Disko den 11.mars kl.19.00 på Berlevåg idrettshallen. Vi inviterer alle til å være med.

Video fra sist arrangement

Kulturbryggeriet har et par rulleskøyter som kan lånes til de som ikke har det selv. Vi har følgende størrelser: 35 (3 par), 39 (6 par), 41 (3 par), 44 (3 par). Ta gjerne med såler til å legge inni eller tykke sokker hvis vi ikke har din størrelse. For å gjøre det mulig for alle å delta, blir det bytting av rulleskøyter hvert 15. minutt.

Vi ønsker at alle skal kunne stå på rulleskøyter og kose seg, derfor foreslår vi at foreldre forhåndsbestiller/kjøper rulleskøyter hos oss sånn at barna kan ta de med seg hver gang vi holder et arrangementet.

Slik bestiller du rulleskøyter Skrive navn, adresse, e-post, tlf nr og skostørrelse. Vi ringer deg når rulleskøytene er ankommet Send til: elvickongolo@gmail.com

Formålet med tilskuddet vi har fått er til å inkludere våre ukrainske venner til å være med å ha det gøy med oss. Dette blir et samarbeid mellom Flyktningtjenesten i Berlevåg, Berlevåg frivilligsentralen og Ungdomsrådet. Vi har sterk tro på at gjennom kultur kan vi forene folk og bygge broer mellom kulturer.

La oss sammen forsterke felleskap, integrering og tilhørighet og gjøre kommunen vår mer morsommere for alle å bo i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.