Stand under årets Sommer i Berlevåg

Berlevåg Kommune vil under kafédagene på Samfunnshuset ha en stand der det informeres om servicetorgets funksjoner og det vil deles ut blant annet serviceerklæringer til de som ikke har fått disse i posten siste dagene.

Det vil også deles ut ett informasjonskriv med en liten spørreundersøkelse som flest mulig bør delta på.

Nye bølger
    –
muligheter ved verdens ende!

Nå går startskuddet for en ekstraordinær innsats for å forsterke nærings- og lokalsamfunnsutviklingen i Berlevåg kommune. Prosjektet har fått navnet ”Nye bølger”. Det er laget 5 spørsmål i den forbindelse og det vil være en trekning blant alle innkomne forslag:

Vi ønsker også å komme i kontakt med ildsjelene og ressurspersonene som gjør en uvurderlig innsats for lag- og foreninger og øvrig kulturliv i Berlevåg.

Vi har i denne forbindelse laget noen spørsmål som vi ønsker svar på. Av de som svarer, gjerne kritisk men seriøst, vil bli med i trekning av 3 gavekort på henholdsvis kr 5.000,-, kr 3.000,- og kr 1.000,-.

Så, for de som vil være litt frempå, legger vi her på Berlevaagnytt ut infoskrivet med spørsmålene for nedlasting, i to formater så alle skal kunne åpne disse på sin pc. Last ned, skriv ut og leveres ferdig utfyllt på Kommunens stand til Siv Efraimsen under Sommer i Berlevåg.