Variert og humørfylt jam session

{mosimage}De heldige av oss som kom inn på Sangernes Hus i går fikk en frisk og variert musikkopplevelse. Blandakoret stelte i stand en virkelig bra jam session på den første kvelden av Berlevågdagene. 


 

 

 

Jammen begynte kl 20:00 onsdagskvelden og det var stappe fullt i lokalet 20 minutter før det hele begynte. Det var bare å brøyte seg inn til man fant en ledig stol.

Arrangør Berlevåg Blandakor hadde snekra i hop et husband som besto av Knut Nordgård på trompet, Jakob Mikkelsen på trekkspill, Ivar Brigt Myhre på piano, vår alles kjære Svein Harald Robertsen på bass, brødrene Gakken og Geir på trommer og gitar. Vokalistene var Ellen Herrevold og Asbjørg Jensvoll. Lyd og teknisk sjef for hele kvelden var Lars Arne Herrevold.
{mosimage}

 


Kvelden begynte med husbandet som spilte forskjellige låter og folk klappet og var fornøyd. Harald Sætervoll kom med et par egenkomponerte låter i sin uformelle "Harald Sætervoll stil".  

 {mosimage}


Deretter kom et av kveldens høydepunkt der Le Primadonne sjarmerte oss fullstendig med sitt friske humør. Det er vel få av oss som noen gang har opplevd en operasanger gående rundt i salen for å ta tilskuerne med inn i operaen. Heftige greier!

Dette er sjelden kost på finnmarkskysten, og vi har noe å se frem til. Les mer om dem i siste nummer av Berlevågingen.

 


Etterhvert hadde vi innslag av Knut Erik Pedersen på gitar munnspill. Jan Einar og Finn Andre sammens med husbandet. Blandakoret fikk også klemt alle sammen opp på det allerede overfylte podiet og sang to nummer. 

 
{mosimage}


Som avslutningsband og kveldens andre høydepunkt var da Tommy Johansen på gitar, Børge Lund med bass, Geir Pedersen på gitar og Gakken på trommer.
De spilte to låter med lydjustering, deretter tok det helt av. Det svingte som juling og folk ryddet unna et par bord og begynte å svinge og danse.

 
{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}