Kino på søndag

Søndag 26 mars har vi 2 flotte filmer på Berlevåg kino, vi starter kl. 17.00 med filmen Tina & Bettina 2 – The comback, det er gått 10 år siden første filmen og det har ikke skjedd så mye på bloggingsfronten og de andre planene har ikke akkurat gått slik de skulle heller. Norsk komedie som har fått 12 års aldersgrense (9 år med foresatte).

På kvelden kl. 19.00 får vi filmen John Wick – Chapter 4, som altså er den fjerde filmen i serien om John Wick. Jeg tror jeg kan love masse action og kos.

Filmen har fått 15 års aldersgrense (12 år med foresatte).

Ellers vil jeg beklage at plakater ikke har kommet opp for disse 2 filmene men jeg håper de er kommet slik at jeg kan få satt de opp idag.

Så husk, på søndag er det 2 gode filmer som skulle kunne passe for en god del, og vi har en kinokiosk tilgjengelig også hvor overskuddet går til gode formål her i Berlevåg som ungdomsarrangement etc.