Ny aktører på vei inn

Etter mye usikkerhet rundt hvem som skal leie deler av lokalene i kommunens nye storsatsing på kaia, skal en ny aktør nå være aktuell for etablering. Berlevaagnytt kan nå avsløre hvem som er i dialog om etablering.

Oppdatert: Årets aprilspøk bare 😊
Tine meieriene satser i Berlevåg, med brunost produsert med lama-melk fra nyetableringen til kommuneoverlege Torkildsen

Hverken kommunen eller aktøren selv har hittil villet kommentere saken, men kilder sier at en avtale kan være rett rundt hjørnet. Dette ville i så fall vært svært viktig for Berlevåg kommunes økonomi, som har måttet betale omlag 50 millioner for bygget som i utgangspunktet var ment å koste 17 millioner.

Den gang begrunnet man igangsetting av prosjektet med sikkerhet i en leieavtale med et firma som skulle distribuere kongekrabbe. Nå kan det altså se ut til at «Krabbebygget» må skifte navn til «Brunosten».

1 comment for “Ny aktører på vei inn

  1. De som skal etablere seg i ‘Brunosten’ har jo avslørt seg en god stund allerede med det at de alt for snart 2 uker siden har slått på TINE-kabelen foran porten.

Comments are closed.