Ny kirkeverge på plass

{mosimage}1. september startet Tine Løkka Hansen i jobben som kirkeverge i Berlevåg Menighet. Hun tok over stafettpinnen etter Oddbjørn Krogh.

Tine L. Hansen er 27 år gammel og kommer fra Skien i Telemark. Men hun har røtter fra Berlevåg i form av at faren, Alf Bjarne Hansen, er født og oppvokst her. Hun har studert 4 år sosiologi i Bodø og er utdannet hjelpepleier. Det var dette som gjorde at hun kom hit sommeren 2006 som sommervikar i hjemmesykepleien.

1. september startet Tine Løkka Hansen i jobben som kirkeverge i Berlevåg Menighet. Hun tok over stafettpinnen etter Oddbjørn Krogh.

{mosimage}Tine L. Hansen er 27 år gammel og kommer fra Skien i Telemark. Men hun har røtter fra Berlevåg i form av at faren, Alf Bjarne Hansen, er født og oppvokst her. Hun har studert 4 år sosiologi i Bodø og er utdannet hjelpepleier. Det var dette som gjorde at hun kom hit sommeren 2006 som sommervikar i hjemmesykepleien. Hun har også jobbet her som lærervikar og litt på legekontoret. I tillegg bodde søsteren June her fra før.

      – Det er ikke helt optimalt for foreldrene våre at de to eneste barna bor så langt hjemmefra men vi trives her begge to, sier Tine med et smil. Et smil som blir enda større når hun forteller om hvorfor hun bosatte seg fast her i April 2007, nemlig den store kjærligheten. Lykken ble fullendt når hun og samboeren Ottar fikk en sønn i Mai 2008.

Gleder seg til utfordringene

Tine sier hun gleder seg til å ta fatt på de utfordringer som måtte være i den nye jobben. Førsteprioritet er å få på plass de nye brannvarslingsrutinene og det nye varslingsanlegget. Andre ting som blir viktig er budsjettet, utvidelse av Vestre-kirkegård og å få igang barnekoret igjen. Hun vil også få ansvaret for budsjettet til strikkeklubben.

      – Nå er jeg glad i å systematisere og har hatt styreverv tidligere, blant annet i studentsamfunnet i Bodø. Så jeg er ikke bekymret over oppgavene, sier Tine. Stillingen hun nå overtar etter Oddbjørn Krogh er på 60 prosent, noe som betyr kontortid tre dager i uken, mandag, tirsdag og onsdag. De to første dagene er åpningstiden 0900 – 1400, mens onsdagene er det 0900 – 1430. Tine avslutter med å si at alle er velkomne til å stikke innom for en prat og at hun er tilgjengelig på telefon utenom de de nevnte kontortidene.

Siden det er kommet en feil i listen over telefonnummeret til menighetskonteret legger vi det ut her i artikkelen.

Nummeret er: 40 64 87 49