Kjente sanger i skjønn forening på helsesenteret

Torsdag 27. april var fire musikere fra Scene Nord innom helsesenteret i Berlevåg, for å fremføre kjente og kjære sanger for beboere og gjester. Repertoaret strakte seg fra Trygve Hoff til spansk tango.

De fire som leverter den vakre musikken er fra venstre: Sigrid Sæterhaug, Anna Rostrup, Julie Pipilos og Asbjørn Ruud (tekst og foto: Jan Einar Straumsnes)

Konserten var i regi av den kulturelle spaserstokken og de som fremført det hele var Julie Pipilos (vokal), Anna Rostrup (klarinett), Sigrid Sæterhaug (piano) og Asbjørn Ruud (gitar). I tillegg hadde de med seg Kim-Erling Johansen på lyd og lys.

Kombinasjonen av noen av de beste musikerne fylket vårt kan oppdrive og den utrolig vakre stemmen til Julie Pipilos, slo meget godt an hos mer en tyve personer i publikum. Når de etter hvert satte i gang Trygve Hoffs «Nocturne i nord», startet også allsangen. Denne ble de nærmest tvunget til å gjenta som ekstranummer.

Vi er heldige som har mulighet til å få besøk av slik musikalsk kvalitet og håper det ikke blir lenge til neste gang.