Kinoen er tilbake

Endelig, fikk igang kinomaskinen igjen idag så nå er vi tilbake igjen og vi har noen godbiter å ta igjen men dessverre må nok noen filmer gå ut vi rekker rett og slett ikke å få de og samtidig være så oppdatert som mulig.

Men, vi starter nå førstkommende søndag, med filmen Tina og Bettina 2, det er 10 år siden forrige film og ting er ikke helt det samme som de håpet på, Tina giftet seg med en 89-åring som nekter å dø slik at hun kan arve ham, Bettina er i ett råttent ekteskap hvor hun bare passer på ektemannens barn og ingen blogger lenger og de har mistet kontakten med hverandre etter en krangel. Kan de bli et nytt superpar igjen ? Jeg håper å kunne få satt denne opp, det er med et lite forbehold da jeg ikke har mottatt filmen ennå, men skal sjekke innom i morgen og forhåpentligvis får vi tak i filmen, hvis ikke prøver vi en annen gang.
Videre har jeg fått satt opp filmen John Wick – Chapter 4, og denne filmen har jeg klar, den er sjekket og venter bare på publikum. Dette er altså den fjerde filmen i John Wick universet, John Wick (Keanu Reeves) øyner et håp om å bekjempe de høye herrer og få friheten igjen, men før dette kan skje må han bekjempe en ny og mektig fiende, en fiende med med mektige allierte over hele verden, allierte som gjør at han ikke kan stole på noen.

Neste helg, altså søndag 14 mai så begynner vi med filmen Super Mario bros-filmen, denne har spilt inn ca. 1 milliard dollar world-wide så denne går godt på kinoer over hele verden. I Norge har 329 000 sett den siste 4 uker.
Filmen er basert på spill-serien om disse to italienske rørleggerne.
På kvelden kommer filmen Guardian of the galaxies 3, og jeg vil tippe at de som likte dem 2 forgående filmene som jeg vet spilte veldig bra inn og var godt besøkt nok gleder seg å få sett denne.

Søndag 21 mai kommer den siste filmen jeg ønsket å få med av de filmene jeg misset da vi hadde feil, jeg ønsket det fordi det ser ut til å være en god film, den har fått mye bra omtale og den ble spilt inn i Nourgam. Filmen Sisu handler om en tidligere finsk spesialsoldat som etter å ha pensjonert seg driver å graver gull, handlingen er lagt til andre verdenskrig og han blir angrepet av en tysk patrulje. Filmen er laget av de som lager John Wick og minner i stor grad om Wirkola sine filmer. Har fått mye gode tilbakemeldinger.

Siste søndagen denne måneden så kommer det 2 filmer som nok mange har ventet på, vi begynner med Disney’s live-action adapsjon av den vesle havfruen, som altså kommer med samme navn. Ariel er den yngste og mest trassige av Kong Tritons døtre, hun blir nysgjerrig på livet over havet og inngår en avtale med havheksa og begynner et eventyr som kan sette hennes liv og farens trone i fare.
Vi avslutter mai med filmen Fast & Furious 10, dette er muligens den siste filmen i sagaen om Dominic (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Garantert masse action og bilkjøring.

Dette er altså denne månedens filmprogram, og ja jeg vet .. hver helg men jeg føler at jeg både skylder våre brukere dette og det er så mye bra film og jeg håper at dere også føler at det ikke blir for mye at vi ikke bommer så mye på dette.
Så velkommen til kinoen, Elisabeth og Janne vil kjøre kinokiosken hvor overskuddet går til arrangementer for ungdommen.

 

Søndag 7 mai kl. 17.00
Tina & Bettina 2
Komedie
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 29 minutter.
Søndag 7 mai kl. 19.00
John Wick – Chapter 4
Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 49 minutter.
Søndag 14 mai kl. 17.00
Super Mario Bros.
Komedie, familiefilm, animert.
Aldersgrense: 6 år (alle med foresatte)
Spilletid: t. 32 minutter.
Søndag 14 mai kl. 19.00
Guardian of the Galaxy vol. 3
Action/Sci-Fiction
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 29 minutter.
Søndag 21 mai kl. 19.00
Sisu
Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 31 minutter.
Mandag 29 mai kl. 17.00
Den vesle havfruen
Familiefilm/Eventyr
Aldersgrense: 9 år (6 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 15 minutter.
Mandag 29 mai kl. 19.15
Fast & Furious 10
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 21 minutter.