Kinoliste for juni måned

Juni er kommet og det er på tide å få ut lista, vi har 4 gode filmer nå i juni og vi begynner førstkommende søndag med barnefilmen Tannfe i trøbbel som handler om feen Fioletta som stryker til tannfe-eksamen, sniker seg inn i menneskeverden og sammen med 12 år gamle Maxie trenger hun hjelp for å komme tilbake til fe-verden, på veien lærer hun om sin sanne skjebne. Dette er en familiefilm om vennskap, om å finne seg selv og være den man er pluss tryllestøv.
På kvelden kommer filmen Spider-man : Across the spider-verse som er andre filmen om Miles Morales og er en tegnet spider-man film i alternativt univers. Første filmen fikk veldig bra mottagelse. I denne slynges Brooklyns snilleste superhelt inn i et multivers hvor han og en gjeng med spider-folk må slå seg sammen for å redde universet. Filmen har gode animasjoner, spennende historie og fått femmere og seksere på terningkastene.

Etter dette kommer 2 nye filmer og denne kvelden starter med barnefilmen Karsten og Petra – Gullringen fra Atlantis som er en norsk familiefilm/barnefilm for alle, her reiser Karsten og Petra til øya Malta der Petra finner en gullring på stranda som setter en storstilt jakt etter eieren og opprinnelsen av ringen.
På kvelden kommer den nyeste filmen i Transformers – Rise of the beast, denne gang er vi tilbake til 90-tallets New York og Optimus Prime og hans autoboter møter en ny trussel. Vi møter nye hovedroller denne gang med Noah spilt av Anthony Ramos og Elena spilt av Dominique Fishback som sammen med autobotene må bekjempe Maximals, Predacons og Terrorcons.

Dette er altså vår juni-meny og jeg må dessverre si at det er flere filmer jeg gjerne skulle kjørt men sånn er det nå dessverre, jeg tror fremdeles at jeg har fått valgt de beste filmene for juni ut fra menyen og det er jo bra.
Vi håper dette frister og husk at Elisabeth og Janne har kinokiosk hvor overskuddet går til gode formål som ungdommen her på stedet. Og jeg har fått mange gode forslag til filmer, noen har jeg dessverre p.g.a. plass ikke kunne fått satt inn, jeg har forsøkt så godt jeg kan men jeg ønsker fremdeles gode forslag, spesielt for filmer som kan settes inn i august måned da disse ikke er bestilt ennå så bruk gjerne nettstedet filmweb.no og sjekk kommer på kino fra august og fremover og kom gjerne med forslag.

På kino søndag 11 juni kl. 17.00
Tannfe i trøbbel
Animert/Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 25 minutter

Norsk tale

På kino søndag 11 juni kl. 19.00
Spider-man : Across the spider-verse
Action/Animert/Superhelt/Eventyr
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 19 minutter

Engelsk tale/Norsk tekst.

På kino søndag 25 juni kl. 17.00
Karsten og Petra – Gullringen fra Atlantis
Familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 20 minutter.

Norsk tale

På kino søndag 25 juni kl. 19.00
Transformers – Rise of the beast
Action/Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 7 min.

Engelsk tale, norsk tekst.