Storfint besøk i adventstiden

{mosimage}Lørdag 5. desember hadde Berlevåg storfint besøk når ett av Norges to beste kor, i følge dirigent Fredrik Otterstad, gjestet Berlevåg Smile.

På sin Nord-Norgesturnee gjestet Sølvguttene Berlevåg og presenterte deler av repertoaret på en måte som satte spor blant de mange fremmøtte.

{mosimage}Lørdag 5. desember
hadde Berlevåg storfint besøk når ett av Norges to beste kor, i følge
dirigent Fredrik Otterstad, gjestet Berlevåg
Smile.


sin Nord-Norgesturnee gjestet Sølvguttene Berlevåg og presenterte deler
av repertoaret på en måte som satte spor blant de mange fremmøtte.

Møttes før
Ønsket om å komme innom Berlevåg har vært stort og Otterstad fortalte om møtet med Berlevåg Mannsangforening da de sang sammen under Kongens 70-årsfeiring i Oslo. Denne gangen fremførte Sølvguttene etter noe avkortet program, med gullguttene våre på 2 av numrene.

Kom med hurtigruten
Ikke fullt så populært blant nabokommunen, var transporten til Berlevåg, der guttene kom med hurtigruten, og måtte sløyfe 2 anløp for å kunne ligge lengre i Berlevåg. Gamvikordføreren raste mot selskapet.

En opplevelse
Det ble absolutt en opplevelse for de fremøtte da etter en introrunde av mannsangforeningen, Sølvguttene kom inn og ble introdusert og fremførte sitt. Akkompagnert av organist Otte Christian Odland, ble det flere flotte opplevelser, og gåshud og en tåre eller to er fortalt at trillet blant flere av publikum.

{mosimage}