God stemning på JAM Session

 {mosimage}  Blandakorets populære JAM Session gikk av stabelen første kvelden av Sommer i Berlevåg. På grunn av den nyåpnede kjellerpuben, var det noe romsligere enn det pleier å være i 1.etasje der jam´en foregikk.

Det betydde imidlertid ikke at det var lett å finne ledige stoler. Årets band bestod av et knippe erfarne musikere: Svein Harald Robertsen (bass), Arnfinn Moen (trommer), Magne Andreassen (gjestebassist), Geir Pedersen, Lars Herrevold (tuba), Ivar Bright Myhre (trombone), Mari Walmsley (tdlg Gj. Pederesen) på trompet, Svein Olav Ananiassen og Bernt Johan Ottem (orgel).   

{mosimage} Ellen og Marie Samuelsen, Ingvild Sehl og Julie Andreassen var kveldens dyktige vokalister. Berlevågjenta Marie Samuelsen har til tross for sin unge alder vært med og sunget på jammen før. Også i år gjorde hun en flott prestasjon.

Ingvild Sehl er kjent i Berlevågs musikkmiljø, men det er sjelden vi opplever henne som vokalist. På jam´en viste hun at hun også er en meget flink sanger, blant annet sto hun for hun en nydelig versjon av "Over the Rainbow".

Kveldens vakreste fremførelse, ifølge undertegnede, var kanskje da Julie Andreassen spilte gitar og sang Joni Mitchells "Both sides now". Julie er fra Vadsø og går på musikkonservatoritet i Tromsø. Hun var forøvrig med på Team Jørns lag i "Det Store Korslaget".

Publikum så ut til å stortrives på den årlige jam´en, og Steinar Albrigtsen & co fikk stemningen opp enda noen hakk da de dukket opp på gjestevisitt. De innledet med Lynyrd Skynyrds kjente "Sweet home Alabama", og spilte tilsammen fire låter.

 

 Se flere bilder fra jammen nedenfor. 

  

{mosimage} {mosimage} {mosimage} {mosimage}