Lygaraften i 2 etasjer

{mosimage}I år stilte Mannskoret sterkt. De har nettopp pusset opp kjelleren med en bar, romslig sofakrok og flere sittegrupper. Det var folk i begge etasjer. Vi gratulerer dem med en flott kjeller.

 

 

 

 

 

 

{mosimage}


Folk var forventningsfulle til Lygaraften på Sangernes hus. Vanligvis har man hatt dette på enten Neptun Pub eller Gammelpuben. 


 

I fjor ble det litt krøll og Lygaraften ble avlyst. Faktisk ble det hele veldig forvirrende for en stakkars søring som hadde padla til Sandfjorden og ble værfast. Vi i padlemiljøet fikk overtalt han til å være natta over i Berlevåg, -siden det var Lygaraften og det hele.

-Ja, mannen så gjorde og mente at nå kunne vi riktig lure en dum søring. Vi kom inn på Neptun og der ble det historier ved bordet av Gakken og Geir Pedersen og Tommy Johansen. Ved et annet bord satt John Troli og hadde historier. Og dermed ble jo også mikrofonen på scenen tatt i bruk. Det hele var jo riktig så artig, og vi holdt på å omkomme av latter og padlern flirte og trudde ikke på en sjit av det som blei sagt. Det ble plutselig opplyst på høytaleranlegget at lygaraften ble avlyst, -men det trudde søringen i hvertfall ikke. Det tok et par tima for han skjønte at publikum hadde laget sin egen Lygaraften. 

{mosimage}

 

 

Manne og Oddvar førte tonen i år, og etterhvert ble det løssluppen stemning og fliring. Men dem var klin edru og ikke så saftig i språket som man vanligvis hører på en pub. Det var flere og flere som etterhvert benyttet anledningen å fortelle vitser, og den groveste kom faktisk fra ei jente fra Kirkenes. Han Gakken klarte selvfølgelig ikke la være å komme, og han er jo så bereist og proppfull av vitser og eventyr at det er en fryd for oss tilskuere.

I kjelleren satt folk og koste seg med konjakk og kunne se det hele på storskjerm. 

 

 

  

{mosimage}Ja Lygaraften er en fin ting. Den eneste kvelden man kan fortelle av all galskapen man har opplevd uten at noen trur det. Gammelt Jungelord!

{mosimage}

 

{mosimage}