Avslutning på sommerrunden for Trimpoeng.

Berlevåg Turn & Idrettsforening har hver sommer de siste 8 årene gjennomført aktiviteten, Trimpoeng, for fiskeværet sine innbyggere og tilreisende. Trimpoeng er en app på mobilen der du kan sjekke inn på forskjellige steder i kommunen og samle poeng. Appen holder deg oppdatert hvor langt du har gått/syklet til innsjekkstedet.

Sommerrunden starter 1. april og går til 30. september. Her i Berlevåg er vi heldige som både kan gå både med trimpoengappen og på Perleturer. Antall turer gått med trimpoengappen var hele 9.503.

5 ivrige turgåere i Berlevåg, her fotografert ovenfor Store Molvik, på tur til Gulgofjord i sommer. Helene, Irene og Anne gikk til hyttehelg i Gulgo mens Oddrun og Arnt var på poengjakt til de to målene ovenfor Molvik og Gulgo

De deltakerne som hadde oppnådd til poenggrensa var invitert til en sommeravslutning den 19.oktober. Det ble disket opp med kaffe, brus, frukt, sjokoladekake, kjeks og den obligatoriske twisten. 31 deltakere møtte opp til avslutninga.

Sosial samling på Menighetshuset for alle deltagere som hadde oppnådd poenggrensen i 2023

Deltakere fikk en orientering om aktivitetene i Berlevåg Turn & Idrettsforening av Mirjam Hammeren. Vivian Nilsen informerte om Trimpoeng: Antall deltakere i år var 76 og de som greide kravene og ble dermed invitert til hyggelig avslutninga med utdeling av deltakerpremier og loddtrekning av gavekort. 43 voksne og 1 barn greide kravene i år.

Sjefen sjøl ønsker velkommen 😊
..og Mirjam får lese opp litt statistikk til de fremmøtte

Wenche Guttorm hadde fått flest poeng i år: 4831 poeng og gått 1215 turer. Det er en imponerende innsats og hun ble belønnet med en blomst og sjokolade.

Wenche og Vivian

Wenche har også gått til flest poeng på 6 av de 8 årene som vi har arrangert Trimpoeng. Arnt Eirik har fått flest poeng i de to gjenværende årene.
Av de 44 som har greid kravet på 300 poeng (80 for barn) er det 8 stykker som har gått til mer enn 1000 poeng.

Energi til flere turer ble det på Arnt Eirik for hans innsats i årets runde

Arnt Eirik hadde sjekket inn på alle 68 turmålene i Berlevåg, Kongsfjord og Gulgo. Det er en stor og tidkrevende gjennomføring, som også ble belønnet med en oppmerksomhet. Han fikk litt niste til turene sine: Pepsi Max og sjokolade.

Deltakerpremien i år var ei treningsskjorte og til tillegg Emergency Blanket og tursåpe. Kjekke ting å ha med seg på tur.

Det var også trekning av gavekort blant barna. Et barn nådde poengmålet og gavekortet gikk til Kaja Hojem.
3. premie på kr 500 ble vunne av Arnt Eirik Hansen
2. premie på kr 1.000 ble vunne av Herdis Sivertsen
1. premie på kr 2.500 ble vunne av Jorunn Hansen

Herdis Sivertsen, Jorunn Hansen, Arnt Eirik Hansen og Kaja Hojem Sivertsen

Alle som ble trukket ut med gavekort, var til stede på avslutninga.

Trimpoeng ble støttet av grønne midler og miljødirektoratet.

Berlevåg turn & Idrettsforening

Vivian Nilsen

1 comment for “Avslutning på sommerrunden for Trimpoeng.

  1. Fantastisk aktivitet, fantastisk organisert, med en fantastisk oppslutning. Bravo-bravissiomo! Dieter

Comments are closed.