Vinterrunde Trimpoeng med BT&IF

Berlevåg Turn & Idrettsforening ønsker deg velkommen til en ny runde med Trimpoeng som starter lørdag 1. desember og går til 31. mars.

Her er det en god trimaktivitet og mye god helse i hvert turmål. For å være med i Trimpoeng må du gå inn på Trimpoeng-appen (laste den ned igjen hvis du har slettet den fra tidligere), logg inn og melde deg på Ut på tur med BT& IF 2023 -2024.

Det koster kr 100 for å delta.

Nytt av året er det at det ligger 2 poster i og nær Berlevåg (ved Museet og en post i krysset til gården som Tinne hadde. Dette er for at de med barnevogner og eldre kan hente poeng i ruskevær.

Alle som oppnår 200 poeng i løpet av perioden (50 poeng for barn opp til 16 år), vil være med i trekning om premier. på registreringsark og som betaler deltakeravgift på kr 100. Premiene er 4 stk gavekort, et på kr 1000 og de tre andre på kr 500 som trekkes ut blant de som har klart kravene.

https://konkurranse.trimpoeng.no/ut-paa-tur-med-bt&if-vinter-23-24

Velkommen