Kino i desember

Vi er en uke ut i desember og vi nærmer oss både årsslutt og de 4 siste filmene på kino i år. Vi starter nå på søndag 10 desember kl. 17 med filmen Wish/Ønske, dette er en ny Disney film om ei ung aktivist som har et så stort ønske at hun får hjelp av stjernene og konfronterer herskeren i Rosas for å få dette gjennomført slik at de kan redde lokalsamfunnet hennes, Flott barnefilm/familiefilm.
Vi fortsetter kvelden med filmen Napoleon, denne er det Ridley Scott som står bak og vi følger den unge Napoleons vei til makten, filmen følger hans berømte slag, hans nådeløse ambisjoner og strategiske tankeganger.
I hovedrollen som Napoleon finner vi Joaquin Phoenix som vi kjenner fra Joker, Keiseren i Gladiator og Johnny Cash i filmen om hans liv, og mange fler. Ridley Scott har laget mange store filmer som Alien, Bladerunner, Gladiator, Thelma & Louise og mange mange flere.

De to siste filmene vi skal kjøre kommer i romjula, dessverre kom det opp noe på privaten så jeg skal forsøke å få gjennomført filmene den 28 desember og håper det skal gå bra. Vi starter da med filmen Bukkene Bruse i Badeland kl. 17.00 en flott barnefilm/familiefilm hvor de 3 bukkene bruse ikke gidder å dra til setra for å gjøre seg fete men heller drar på badeland og koser seg, ellevill norsk film med en ny vri på eventyret. Vi avslutter kino-året med filmen Konvoi, dette er en norskprodusert film med handling fra andre verdenskrig og konvoi-tjenestene som gikk til Murmansk og Arkangelsk, vi følger et norsk skip og deres kamp mot både elementer og den tyske krigsmakten for å få levert varene til Sovjet.

Jeg håper disse filmene faller i smak, vi håper selvsagt alltid på godt oppmøte, vi har også blitt velsignet med ett nytt år med kino og jeg vil derfor både takke for 2023 og ønske velkommen til 2024 og et nytt kinoår med forhåpentligvis mange gode filmer, her er det filmer som Mean Girls, Dune part 2, One Love (historien om Bob Marley), Ghostbusters og en god del barnefilmer også, men foreløpig har jeg bare sett litt på filmer i Januar da, det kommer som nevnt mange interessante filmer ut over vårparten, kom gjerne med ønsker så skal jeg se om jeg ikke får de inn i programmet.

Søndag 10 desember kl. 17.00
Ønske
Barnefilm/familiefilm/animert
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 32 minutter.
Søndag 10 desember kl. 19.00
Napoleon
Action/Drama
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 38 minutter.
Torsdag 28 desember kl. 17.00
Bukkene Bruse på Badeland
Barnefilm/familiefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 10 minutter
Torsdag 28 desember kl. 19.00
Konvoi
Action/krigsdrama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 48 minutter.