Romjuls filmer hos Berlevåg kino

Da er snart året slutt og vi har kun 2 filmer igjen dette året, vi kjører film Torsdag 28 desember og vi starter kl. 17 med filmen Bukkene Bruse på badeland som er en morsom norsk animert film basert på bøkene av samme navn. I denne så er Bukkene Bruse dritt lei av å gå til seters for å gjøre seg fete, det er så mye styr med trollet, så de bestemmer seg for heller å dra til badeland. Det er slett ikke sikkert Trollet er enige med den avgjørelsen og vil nok sikkert ha noe å si han også. Bøkene er kjempepopulære og filmen varer i ca. 1 time og 10 minutter så ikke så ille. Filmen har norsk tale og tekst og er tillatt for alle. Flott barne/familiefilm perfekt nå i romjula.

For den litt mer historieinteresserte kommer filmen Konvoi kl. 19.00, dette er en norskprodusert historisk drama fra krigens dager, vi følger et skip som skal gå i konvoi til Murmansk, dette var en av de verste områdene skip kunne dra til da tyskerne kunne angripe med både ubåter, båter og fly fra kysten av Troms og Finnmark.
Filmen har fått 12 års aldersgrense (9 år med foresatte) og varer i 1t. 48 minutter. Filmen har norsk tale og tekst.

Vi vil med dette ønske dere velkommen til en flott romjulsdag med god underholdning, vi vil også ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nyttår, så håper jeg vi møtes på nyåret til masse god underholdning.

Hilsen
Berlevåg kommunale kino.

Torsdag 28 desember kl. 17.00
Bukkene Bruse på badeland
Barne/Familiefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 10 minutter
Torsdag 28 desember kl. 19.00
Konvoi
Spenning/Drama/Krigsfilm
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 48 minutter.