Takk for i år, og velkommen 2024

Vi vil med dette takk for året som gikk, og ønske det 2024 velkommen 🎉

Med Berlevaagnytt, som med mange andre prosjekter som drives på dugnad og frivillig basis, kan det gå litt opp og ned i aktivitetsnivået, og det kan vi ikke annet enn beklage. Vi prøver hele tiden å strekke oss som langt som annen jobb og fritidsinteresser tillater, men jo flere som har bidrag, jo mer levende blir nettstedet.

Berlevaagnytt kom som kjent i gang i februar 2006 og kan om 2 år(?) feire 20 år som lokalt nyhetsnettsted i Berlevåg. Ikke alt er egenprodusert, og færre har det dessverre blitt av det ettersom «staben» av frivillige har vært varierende. Vi forsøker derimot å dele mest mulig av relatert lokalmatriale vi finner eller blir tipset om, men i disse tider da mye er «+ saker» forstår vi frustrasjonen av å kun få en ingress og en lenke videre.

Nylig har lokalmagasinet Berlevågingen, feiret sitt 30 års-jubileum, og det er med bekymring man leser at de sliter med å holde magasinet i gang. Vi har hele tiden hatt et flott samarbeid med magasinet, og delt/skaffet bilder eller på andre måter vært bidragsytere når det har vært ønsket. Dette vil jeg/vi fortsette med så lenge pressa går for det magasinet. Vi håper også at stå mange som mulig støttet opp om Spleisen de har for å kunne ha midler til trykking.

2024 vil sikkert komme med sine utfordringer, men vi står i det og vi takler de som dem kommer 💖

Som alltid, de beste ønsker om et riktig flott, nytt år.. og ikke glem å sende inn bidrag og/eller tips til oss.

2024… Velkommen 🎉🥂

2 comments for “Takk for i år, og velkommen 2024

  1. Tusen hjertelig takk til dere ildsjeler i Berlevaagnytt.
    Dere gjør en fantastisk jobb til stor glede for mange av oss.
    TAKK, ønsker alt godt for 2024

  2. Hei .Godt Nytt år 2024.Vi skal kjører til Berlevåg om 2 uke.Jeg lurer på om du har informasjon eller tipps for å har en kunst utstilling eller stiller ut noen malerier i Berlevåg.Vennlig helsinger.Michael

Comments are closed.