Kinofilmer i februar

I Februar har vi 4 gode filmer her ved Berlevåg kino, vi starter måneden med filmen Jungelvennene på verdensturne, dette er andre filmen om jungelgjengen og nå er de altså tilbake og på verdensturne. Gjengen må ut i verden for å finne motgiften mot giften som en ond skurk har oversvømmet jungelen de bor i, de må altså reise verden rundt for å finne motgiften, spennende familie/barnefilm som er tillatt for alle.

Videre på kvelden kommer vi med en film for ungdom/voksne, da spesielt kanskje de som ikke er sååååå redde for edderkopper, i 1990 kom filmen Arachnophobia som skremte flere generasjoner mot edderkopper og nå kommer det en fransk film med nye og forbedrede edderkopper som helt sikkert vil skremme vannet av de fleste. Filmen Vermin er altså en fransk skrekkfilm og vi som har sett noen filmer og da spesielt franske filmer vet de kan lage gode filmer. I Vermin så møter vi Kaleb og han liker eksotiske dyr og en dag kommer han over en giftig edderkopp på basar som han tar med seg hjem. Det tar ikke lang tid før den rømmer og vi har Arachnophobia all over again. Så noen som føler for å få igang blodpumpen så tror jeg denne filmen kan være noe for deg.

Mot slutten av måneden så har vi 2 filmer til, barnefilmen detektiv edderkopp, nei ikke de fra Vermin heldigvis, disse er laaaangt mer hyggelige. I filmen Detektiv Edderkopp følger vi den klossete detektiven inspektør Sun, med sine 7 edderkoppben løser han mysterier men ikke helt uten litt komiske tabber på veien. Filmen har norsk tale og har fått 6 års aldersgrense (tillatt for alle med foresatte), fin familie/barnefilm.

Vi avslutter måneden med en godbit og da spesielt for den musikkinteresserte for da kjører vi filmen Bob Marley: One Love som er en film om reggaekongen Bob Marley, filmen har fått 12 års aldersgrense (9 år med foresatte).

Med disse håper jeg å friste Berlevågingene ut på kino, jeg tror det er gode filmer litt for enhver og ikke minst for barna. Det kommer mange andre gode filmer videre ut over mot sommeren.

På kino søndag 4 februar kl. 17.00
Jungelgjengen på verdensturne
Familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 28 minutter.
På kino søndag 4 februar kl.19.00
Vermin
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 43 min.
På kino søndag 18 februar kl. 17.00
Detektiv Edderkopp
Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 28 minutter.
På kino søndag 18 februar kl. 19.00
Bob Marley: One Love
Dokumentarisk/Musikk/Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 45 minutter.