Er du interessert i å delta på et gründer/etablererkurs i Berlevåg?

Berlevåg kommune planlegger å gjennomføre et gründer/etablererkurs i uke 15-17 2024. Kurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende. På første samling vi også Innovasjon Norge delta for å gi informasjon om deres støtteordninger.

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé?
Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid?

  • Forretningsplanlegging
  • Idé, marked og økonomi i forretningsplanen
  • Problemstillinger som selvstendig næringsdrivende

Vi gir deg grunnlaget og oversikten du trenger for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig. Du får en innføring i forretningsplanlegging gjennom Lean Business Planner.

Et godt startsted
Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende. Hvis du planlegger virksomheten grundig før oppstart, kan det spare deg for unødige problemer senere. Etablererkurset er også en perfekt arena å treffe andre mennesker i samme situasjon.

Hovedvekt på forretningsplan
Kurset har hovedvekt på idé, marked og økonomi i forretningsplanen. Utvikling av en forretningsplan er å lage en bedrift på papiret. I denne prosessen ser du sammenhengen mellom produkt eller tjeneste, marked og nødvendige ressurser som kreves for å få en levedyktig virksomhet. Dette reduserer blant annet risikoen for en feilsatsing og veien mot målet blir tryggere å gå for deg som etablerer.

Omfang

Kurset arrangeres over tre kvelder à 4 timer på Berlevåg rådhus i kommunestyresalen. Kursdagene vil være onsdag 10 april, onsdag 17 april og onsdag 24 april, alle dagene mellom kl. 17-21.

Kurset gjennomføres om det blir minimum 5 påmeldte deltakere.

Påmeldingen er bindene, og må sendes Berlevåg kommune innen 22 mars.

Benytt gjerne epost:postmottak@berlevag.kommune.no

For mer opplysning kontakt Kjell Richardsen, mobil 45879840, epost kr@berlevag.kommune.no