Trekning av årets vinterrunde, med BT&IF

Ut på tur med BT&IF vinter 2023-2024 er nylig avsluttet og gikk i perioden fra 1.12.2023 til 31.3.2024, der det var 200 poeng som var kravet, for voksne (50 poeng for barn), for å bli med i trekningen av premier.

24 deltagere hadde meldt seg på, og 10 deltok, og fredag ettermiddag foretok leder i BT&IF Vivian Nilsen, sammen med Berlevaagnytts representant, trekningen av de 4 premiene.

Vi gratulerer til vinnerne av årets vinterrunde 🙂

Berlevåg Turn & Idrettsforening har også hatt en legokonkurranse gående, og på årsmøtet den 19.mars ble vinneren stemt frem blant 5 utvalget fra tidligere runde. Det var tett løp og med et oppmøte på årsmøtet på over 20 medlemmer ble det spennende helt til siste lappen ble lest opp, og det var Ymala Antonsen som dro av med vinnerbidraget til ny logo for BT&IF.

Vivian møtte Ymala på torsdag denne uken og dette er teksten Berlevaagnytt fikk tilsendt:

Utlysningsteksten: «Vi ser for oss en logo som er enkel, inneholder tegnene Berlevåg T & IF, 1926 (som er stiftelsesår for idrettslaget) og kanskje et kjent landemerke fra Berlevåg (et symbol).

Samme person kan leveres flere forslag. Logoen kan tegnes eller lages digitalt. Den må kunne brukes både i stort og lite format.»

Det kom inn 26 forslag fra 6 forslagstillere. Forslagene ble lagt fram for styret anonymt, det var bare leder som kjente til hvem forslagene kom fra.

Styret ble enige om å legge frem 5 av forslagene for årsmøtet. Hvert av medlemmene på årsmøtet fikk gi en stemme hver. Etter en runde var logoen valgt.

Det valgte logoen var innsendt av Ymala Antonsen.

Vi i Berlevåg Turn & Idrettsforeninga vil takke for alle innsendte forslag.

For Berlevåg Turn & Idrettsforening
Vivian Nilsen

Leder i BT&IF Vivian Nilsen og Ymala Antonsen under overrekkelsen av gavekortet på 5000,-
..og blomster til den velfortjente vinneren. Vi gratulerer 🙂

Ny runde Ut på tur
Når vi nå er godt inn i april og tinesnøen allerede har kommet i rikelige mengder, benytter vi anledningen til å reklamere for årets «main event», nemlig årets utgave av «Ut på Tur med BT&IF 2024». Meld dere på gjennom Trimpoengappen. Det koster bare 100,- å være med, og bidrar til økt folkehelse, og en smule galskap fra 1.april og varer ut september i år, og som vanlig blir det en sosial sammenkomst med trekking av premier, medio oktober som vanlig.