Kurs i Breakdans for barn og unge

Active ImageFra idag og i to uker fremover, er det mulig for barn og unge, å lære å danse Breakdance.

Liz Rekve forteller til Berlevågnytt at en av de to brasilianske guttene (Adailton), som besøkte plassen i fjor under Sommer i Berlevåg, nå er tilbake igjen.  Denne gangen vil han holde kurs i Breakdance, for de unge på plassen. Hun sier at han ønsker å inspirere til mer dansing og streetart, men siden han kun har mulighet til å være her i to uker (pga. strenge visumregler), vil de prøve å få så mye som mulig ut av oppholdet. Derfor starter de alt idag.

Liz sier at kurset går fra over to uker, med dansing søndag, mandag, onsdag og fredag (begge ukene). Tidspunktet disse dagene er kl. 1700 – 1900, og det vil bli en avslutningsoppvisning ved åpningen av Berlevågatelieene, lørdag 16, juni. Deltageravgiften er på kr. 400,- som betales ved første oppmøte. Hun legger til at det ikke er noen forutsetning, at man har danset før. Så hun oppfordre de som kan, til å verve så mange som mulig, også de som vanligvis bare gjør lykkelige hopp.

Liz avslutter med å si at de enda ikke har fått avklart nøyaktig hvor de skal være, siden streiken gjør at man ikke kan bruke musikksalen på skolen. Men oppmøtet idag, er på samfunnshuset.