Kino på søndag 5 mai.

Først beklager for at denne kommer seint iforhold til filmen men vi kjører 2 gode filmer nå på søndag og for de som har anledning så kjører vi altså kl. 17.00 filmen Somliga går med trasiga skor, dette er en biografisk film om Sveriges mest kjente trubadur Cornelis Wreeswijk som til og med skal ha vært her i Berlevåg og spilt. Denne filmen er blitt til etter man har oppdaget nye arkivmateriale, så her får vi lære mer om mannen og garantert høre noe av musikken hans. Filmen har fått 6 års aldersgrense men den er nok myntet mer på et noe mer voksent publikum eller musikkinteresserte generelt.

Videre på kvelden kl 19 så har vi en liten perle av en actionfilm som heter Boy Kills World, med Sam Raimi som produsent, han er kjent fra filmer som The Evil Dead serien, The Grudge og flere gode filmer. Her møter vi Bill Skarsgård i rollen som den døvstumme Boy, han opplever å miste hele familien og blir så trent opp av en mystisk sjaman til å bli en dødelig kriger. Alt ligger til rette for en flott actionfilm som har fått 15 års aldersgrense (12 år med foresatte).

Jeg håper disse faller i smak.

Hilsen Berlevåg kino.