Kinosøndag hos Berlevåg kino

Da har vi kinosøndag nå på søndag 16 juni med 2 filmer, vi starter kl. 17 med barnefilmen Innsiden ut 2 som har fått 6 års aldersgrense (Tillatt for alle med foresatte), Riley har blitt tenåring og med det kommer det nytt kontor og masse nye følelser og Glede, Sorg, Sinne, Frykt og Avsky er ikke sikker på når den nye følelsen ankommer, nemlig Angst og det ser ut til at hun ikke kommer aleine. Filmen har norsk tale og tekst.

Vi fortsetter kvelden kl. 19 med actionfilmen Furiosa – A mad max saga, denne er en frittstående film som handler om tiden før filmen Mad Max- Fury Road som kom ut for noen år siden. Filmen har fått 15 års aldersgrense (12 år med foresatte)

Neste kinosøndag vil være på 30 juni og da kommer vi med filmene Gullnebb som er en animert barne/familiefilm med norsk tale og tekst, den har fått 6 års aldersgrense (tillatt for alle med foresatte) og handler om Gullnebb som aldri har lært seg å fly, Han oppfører seg ikke som de andre hønsene og det går rykter om at han egentlig ikke er en hane men en ørn som foreldrene hans fant i skogen som et egg.

På kvelden får vi den fjerde filmen i Bad Boys serien, her er gutta tilbake men med en liten tvist … de er nemlig på rømmen. Filmen har fått 15 års aldersgrense (12 år med foresatte) og er definitivt en actionfilm verd å få med seg.

Søndag 16 juni kl. 17.00
Innsiden ut 2
Animert/Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 36m.
Søndag 16 juni kl. 19.00
Furiosa – A Mad Max Saga
Action/Drama
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 28m.
Søndag 30 juni kl. 17.00
Gullnebb
Animert Barne/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (Tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 35m.
Søndag 30 juni kl. 19.00
Bad Boys – Ride of Die
Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 55 min.