Ivrige skattejegere

 

På den ene posten skulle man banke ned treplugger med hammer, noe som ikke bare var enkelt. Dette laget var de som til slutt fant skatten.

Ekte sjørøvere på tokt for å finne skatten, var noe av det man kunne oppleve på Kvitbrakka i Berlevåg i forrige uke. Da ble det nemlig arrangert skikkelig skattejakt, på området rundt museet.

 

Det var ingenting å si på innsatsviljen, til de mange små og store skattejegerne som hadde møtt opp. Derfor var det ikke fritt for at man ble litt utålmodig, når reglene for selve jakten ble fortalt ved ankomst.

Det var Liz Rekve, som på vegne av arrangørene (Kvitbrakkas venner), ønsket velkommen. Hun delte også deltakerne opp i fire lag, før de satte i gang.

Det å spise opp et lang lakrissnøre uten å bruke hendene, viste seg å være tidskrevende. Noe Hallbjørg Røstad (5) fant ut.

 

Det hele gikk ut på at man måtte innom forskjellige poster, for å gjennomføre de oppgaver som var der. Til slutt ville et lag kvalifisere seg til selve skattekartet, som viste vei til premien.

Det virket som dette tiltaket slo godt an, og iveren var stor på de forskjellige postene. Når skatten var funnet, var det klart for pølser på Kvitbrakka.

Noe som også slo godt an, og man var til slutt enige om at dette var gøy og at de var alle vinnere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjarte F. Hansen (8) var veldig konsentrert når han kastet sin trålkule, mens lagkammeratene følger nøye med.

Som seg hør og bør i en ekte skattejakt, måtte det være pirater med. Noen av disse er foran fra v: Håvard Fredriksen (3), Tora Fredriksen (4) og Magnor Evensen (5). Bak med sabelen i munnen, sitter Helene Fredriksen.

Etter endt skattejakt var det godt med pølser. Noe Jeanett Stenberg Jakobsen (4), var helt enig i.

Liz Rekve ønsket velkommen på vegne av arrangørene, Kvitbrakkas venner. I bakgrunnen ser vi en annen av arrangørene, Tine Løkka Nergård