Restriksjoner på webcamsiden

Vi beklager !

Beklageligvis opplever vi igjen at noen spekulerer i hvordan det vil være å styre kamera utover de fastsatt posisjonene vi har forhåndsdefinert, og siden vi da kan komme i situasjoner som er i konflikt med datatilsynets lover og regler ang. overvåkning, må vi ta nødvendige forhåndsregler for å unngå dette.

Inntil vi finner ut en sikrere måte å ha kamera på nett, når det tydeligvis er en hobby for enkelte å forsøke å hacke det, tar vi bort mulighetene til å endre plassering. Finner vi ingen løsning på dette, tar vi kamera av nett!

Vi beklager dette og håper de som blir skadelidende av andres hærverk, skjønner hvorfor vi må gjøre dette  🙁

5 comments for “Restriksjoner på webcamsiden

 1. Synd at noen må ødelegg,stå på vidre Arnt, du gjør en kjempe jobb med bvgnytt sia, håper dokker finn ei løsning på problemet.

 2. Idiotisk at noen skal ødelegge. Jeg som jobber borte halve året syns det er fint å ta en titt hjem av og til. De som holder på med dette burde jo fått seg en en runde med Myndighetene.

 3. Sehr geehrte Damen und Herren,
  wir haben im Juli schöne Tage mit dem Wohnwagen in Berlevag verbracht.
  Da es uns bei Ihnen sehr gefallen hat, schauen wir regelmäßig die Webseite.
  Seit einigen Tagen ist es nur noch mit Passwort möglich, was wir sehr bedauern, denn wir haben schöne Erinnerung an Berlevag und planen für 2013 einen neuen Besuch.
  Wie bekommen wir ein Passwort?

  Ihrer geschätzten Antwort (in deutsch) entgegensehend und mit freundlichen Grüßen
  Heinrich Eylmann und Frau
  Kaltenweide 102a
  25335 Elmshorn
  Germany

 4. TIL INFO! Vi har nå åpnet for kontroll av kamera igjen, til de forhåndsinnstilte posisjonene. Oppdages det ytterligere forsøk på å ta over kontroll av kamera, stenger vi det PERMANENT.

  (google translate)
  FÜR INFO! Wir haben nun für die Steuerung der Kamera wieder auf den voreingestellten Positionen geöffnet. Entdeckt ein weiterer Versuch, die Kontrolle über die Kamera, schließen wir sie dauerhaft.

 5. Guten Tag. Ich schaue regelmässig die verschiedenen Webcam von Berlevag (und in der Finnmark) an. Ich habe zweimal im Berlevag Pensjonat übernachtet. Ich bewundere den Ort Berlevag und habe viel Freude an dieser Webcam. Ich hoffe dass die Probleme gelöst werden können. Sie machen eine tolle Arbeit. Besten Dank. Hans Mueller, Muenchenstein / Schweiz
  God dag. Jeg ser jevnlig ulike webcam Berlevåg (og i Finnmark) på. Jeg har bodd to ganger i Berlevåg Pensjonat. Jeg beundrer stedet Berlevåg og har mye glede i dette webkameraet. Jeg håper at problemene kan løses. De gjør en god jobb. Takk. Hans Mueller, Muenchenstein / Sveits

Comments are closed.