Godt i gang med stolpene

Varanger Kraft er godt i gang i Kongsfjorddalen med å reise stolpene som skal gi hytteeiere den etterlengtede hyttestrømmen

Traseen følger gamleveien nedover, forbi tidligere «Perlestua» kafé.

20130805-140840.jpg

3 comments for “Godt i gang med stolpene

  1. Etter samtale med Jarle Andreassen hos Varanger Kraft vil det ta sin tid med strøm til hytter i Kongsfjordalen. Linja skal flyttes over elva til den nye traseen som går oppover dalen. Dette vil ta sin tid som Andreassen sa ,er det ikke bestemt om og hvordan strøm til hyttene i Kongsfjordalen vil bli. Jeg og mange andre undres over at det ikke har vært noe offentlig kunngjøring om den nye linja som kommer så nært flere av hyttene!

  2. Det er vel slik at du som meg Grete ikke har vært klar over at den «offentlige høringen» har funnet sted på facebooksiden: Kongsfjordalen hytteforening.
    Og dere er langt fra de eneste som har etterlyst en offentlig kunngjøring om trasen, eller nabovarsel.

  3. Litt info fra Varanger kraft i diskusjon om saken inne på facebook, siden jeg merket meg at du Grete ikke var medlem av den siden.

    Hyttestrøm var ønsket av hytteforeninga og grunneieren var velvillig til at linja ble lagt slik at hyttene kunne få strøm. Som nevnt har vi også, naturlig nok, forholdt oss til Berlevåg kommune og grunneieren. Det har ikke vært innsigelser.
    Vennlig hilsen Susanne Hætta, informasjonssjef, Varanger Kraft

Comments are closed.