Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hot Club De Norvege

11. september 2019 @ 19:00 - 22:00

HOT CLUB DE NORVEGE live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader, og vitser mellom låtene. Stilistisk faller de forhenværende gatemusikantene mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. De turnerer over hele kloden, og har samarbeidet med alle de store innen genren – strengejazz av beste merke. Djangomusikk fra Grieg til Zappa.

HOT CLUB DE NORVEGE har gitt ut over 30 kritikerroste plater (tilgjengelig på alle plattformer), og feirer i år sitt 40-års jubileum med turnéer i inn- og utland, og spiller bl a musikk fra sitt ferskeste album, STARDUST, innspilt i år sammen med vokalisten Eva Scholten (NL) og Satyricon-gitaristen Gildas Le Pape (F). Albumtittelen spiller på Jon Larsens sensasjonelle funn av stjernestøv: https://www.nytimes.com/2017/03/10/science/space-dust-on-earth.html?_r=1

Billetter kr 250 kan kjøpes på Berlevåg Havnemuseum (åpent 10-15) eller ved å vippse til Kvitbrakka 130806 (og gi oss beskjed!).

Detaljer

Dato:
11. september 2019
Tid
19:00 - 22:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.