Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Scene Finnmark-profilen: Ingrid Marie Willassen

august 15 @ 18:00 - 19:30

Scene Finnmarks ansatte musikere holder et skyhøyt nivå og spiller jevnt og trutt hele året i vårt flotte fylke, men får sjeldent eller aldri stå i fokus selv. Derfor startet vi konsertserien «Scene Finnmark-profilen», der vi endelig får sjansen til å sette hver enkelt av våre musikere øverst på plakaten, og der de selv velger ut musikken som står dem nærmest!

Denne runden kan vi med stolthet presentere fiolinisten INGRID MARIE WILLASSEN, som til daglig er en del av vårt Ensemble Noor som er stasjonert i Alta. Ingrid Marie feirer over 25 år som musiker i Scene Finnmark, og på denne turnéen vil hun by på mange godbiter fra en innholdsrik karriere; det blir musikk av Prokofieff, Bartok, tango, slåttespel og ikke minst en urfremføring! Vi lover en nær, varm og hyggelig stund, med en av Scene Finnmarks aller fremste utøvere!

Ingrid Marie har med seg pianist Ingrid Klokkersund Byrt på denne konserten. Hun har bred erfaring som solist, kammermusiker og pedagog, og har turnért i store deler av verden. Ingrid Klokkersund Byrt har sin utdanning fra Bergen Musikkonservatorium, og hun var faktisk også distriktsmusiker i Finnmark på 1990-tallet!

Detaljer

Dato:
august 15
Tid
18:00 - 19:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.