Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

AVLYST! UKM Berlevåg

mars 25 @ 18:00 - 21:00

Informasjon fra UKM Norge:

UKM-festivalen er avlyst!

På grunn av korona-situasjonen er samtlige 19 regionfestivaler (pluss 42 lokale arrangement) avlyst eller utsatt til høsten. Konsekvensen av dette er at hele vår deltakermasse er borte, og vi har verken artister eller publikum til UKM-festivalen. Derfor kommer avlysningen allerede nå.
UKM Norge vil framover engasjere seg i å finne gode løsninger for utsatte regionfestivaler, digitale festivaler og eventuelt nasjonale møteplasser til høsten. Det vil ikke være aktuelt å bidra til oppblomstring av smitte ved å arrangere noe på denne siden av sommeren.
UKM Norge er enige med Agder fylkeskommune og Arendal kommune om å utrede muligheten for at Hove kan være arrangør av neste års festival, men alt dette må vi komme tilbake til.

Ved spørsmål må du gjerne ta kontakt med oss!

Prosjektleder for festivalen, Tom Andreas Kristensen
tom.andreas.kristensen@agderfk.no

Daglig leder i UKM Norge, Torstein Siegel
torstein@ukm.no

For deg som ikke kjenner UKM-festivalen
Deltakerne, og i stor grad publikum, på den nasjonale UKM-festivalen er de ungdommene som blir videresendt fra de regionale UKM-arrangementene (regionfestivalene). Inntil 30 ungdommer sendes videre fra hver av de 19 regionene, og disse ungdommene utgjør hele deltakermassen på festivalen.

Detaljer

Dato:
mars 25
Tid
18:00 - 21:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.