Nytt journalsystem for legevakt og legekontor

Legekontoret har nå åpent for bestilling av legetimer, resepter, e-konsultasjoner og administrative spørsmål og du som bruker logger inn på helsenorge.no

Berlevåg Mannsangforening deltok med 3 sanger i forbindelse med åpningen av nye systemet i kommunen

Berlevåg er den første kommunen i Norge som får den nye helse ID plattformen som Pridok har utviklet over 10 år.

Pridok EPJ er et tidsriktig pasientjournalsystem som gjennom ulike skreddersydde, smarte funksjoner er 100 % tilpasset arbeidsflyten til deg som fastlege, helsesekretær eller kiropraktor/fysioterapeut.

Pridok EPJ har en helintegrasjon mot Helsenorge. Det betyr at dersom pasienten har vært logget på Helsenorge minimum én gang tidligere, har vedkommende nå tilgang til flere funksjoner digitalt, som forenkler og effektiviserer pasientkontakten.

https://www.pridok.no

Jørn Gilberg i Pridok forteller at installeringen i Berlevåg har gått smertefritt og de er glade for å være representert i Berlevåg, samtidig som de fikk med seg en opptreden av mannskoret under oppholdet her 😊

2 comments for “Nytt journalsystem for legevakt og legekontor

  1. Det betyr jo at Berlevåg blir en foregangskommune på dette området. Gratulerer til kommune og innbyggere💐

  2. Det er sikkert riktig og viktig med fornying også innen helsevesenet. Men teksten som er gjengitt fra Pridok ovenfor viser for meg ganske lite pasientfokus.
    Tilgang til flere funksjoner (der man kan gå seg vilt i) blir først til en fordel for pasienten om disse funksjonene er brukervennlig og fylles med nyttig innhold.
    La oss håpe at tiden som kommer vil dokumentere at Pridok-systemet vil gi økt nytteverdi også for oss pasienter.

Comments are closed.